Zo verfraai je jouw tuin met een Louvre overkapping 

Wil jij jouw tuin opsieren met een mooie eyecatcher? Wanneer je op zoek bent naar een sfeervolle buitenruimte om tot rust te komen tijdens de mooie dagen van het jaar, dan zijn pergola-systemen wellicht een optie voor jou. Dankzij het oogstrelende design creëer je jouw favoriete plek buitenshuis!

 

Louvre overkapping

Hoewel de units Box en Bay van avalon niet waterdicht zijn, zorgen ze wel voor een waanzinnige sfeer in jouw tuin! Dankzij de vele opties in louvre-wanden en dakvulling kun je jouw design-pergola compleet modulair samenstellen naar jouw eigen wensen. In combinatie met de prachtige led-verlichting in de dakdragers en in de staanders kun je de romantische buitenruimte van jouw dromen creëren. 

Puro Box Unit

De Box unit geeft jou een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Door het modulaire design kun je de box naar jouw smaak vormgeven en een aangename lounge creëren in jouw tuin. 

Het is mogelijk om een vloer naar keuze toe te voegen en met verschillende kleuren te spelen, om zo jouw perfecte buitenruimte te realiseren. Zo kun je een aangename lounge creëren in jouw eigen tuin. De perfecte plek om te zitten, te zitten en te relaxen met familie en vrienden!

Puro Bay Unit
Wil je het ultieme vakantiegevoel tot leven brengen? Met een Bay unit van avalon eindhoven creëer je een luxe plek op jouw eigen terras! Hier geniet je van een verfrissend zomerbriesje of van het ritselen van de herfstbladeren. Deze Bay unit zorgt voor een ontspannende plek, om op elk gewenst moment van de dag tot rust te komen. Mix en match jouw unit door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen. Combineer bijvoorbeeld tropisch hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling.

Ledverlichting

Wil jij de Louvre Unit een elegante finishing touch geven? De volledig in het frame geïntegreerde led-verlichting is een in het oog springend detail! Deze 24V Ledline is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: warm wit of koel wit. De IP67 ledstrip kan worden toegepast in elke zijde van het gestructureerde profiel, waardoor je eenvoudig zelf kunt bepalen waar de verlichting voor jou een toegevoegde waarde is.

Plafond

Om het plafond van de Louvre Unit aan te kleden, zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je zowel aluminium als houten frames voorzien van vaste lamellen. Deze kunnen ingebouwd worden in het dak en creëren schaduw op jouw terras. Ze zorgen bovendien voor een fraai lichtspel! Wanneer je meer zonwering wilt in jouw buitenruimte, dan kun je met een sfeervol harmonica-dak voor de door jouw gewenste beschutting zorgen. Waar je ook voor kiest, maak van jouw terras een sfeervolle plek waar je dagenlang wilt vertoeven! 

Zo verfraai je jouw tuin met een Louvre overkapping 
Schuiven naar boven